Community of non-conformist
Entrevista a @ladegirona
by Alex maresma
June 2022

ALL Skinwear va néixer de la il·lusió però sobretot la perseverancia, un tret bàsic que necessita qualsevol nova empresa; avui us presentem una persona que treballa per fer créixer el seu projecte, un projecte que mai va pensar que pogués arribar a ser tan gran però va aconseguir amb aquesta il·lusió.

La de Girona va començar a publicar frases escrites amb la seva lletra, un acte proper que va connectar persones i va donar visibilitat a molts temes que li preocupen. En poc temps ha creat una petita comunitat amb lxs sevxs seguidorxs i segueix creixent amb noves idees que busquen el mateix: Cridar fort tot el que compartim. La seva mirada tímida traspua una cura increïble per tot el que l’envolta i el somriure revela tota l’energia que duu dins. Ella també és comunitat.

Què significa no conformar-te per tu?

No conformar-me és fugir del que t’imposa la gent, del que vol o preté que facis. Tenir veu pròpia, bàsicament, poder defensar el que tu vols i lluitar-ho, perquè és el que val la pena.

Com definiries la identitat?

Per mi la identitat és el sentit que donem a la nostra persona, no ha de ser sempre el mateix, és canviant i única, ha de ser-ho, perquè és nostra i canviem constantment en tots els sentits.

Què creus que tens en comú amb la nostra comunitat?

Comparteixo aquest sentiment que voleu combatre de sentir-se diferent i fora de lloc, incompresa. D’alguna manera és el que La De Girona pretén i crec que aconsegueix, el fet de fer que moltes persones es sentin identificades i per tant vegin que no estàn soles i que no són estranyes, que hi ha més gent que pensa o viu coses semblants.

Amb quina frase descriuries La De Girona?

No és una frase, és una paraula; La De Girona va néixer com el meu pròpi refugi, ho definiria així perquè a més, ara ho és per més gent. 

Què creus que ha de tenir unx bonx referent?

Sento que últimament estem fent referent a gent  “estúpida”, insensible, i que l’únic que cal, és que unx referent tingui sentit comú: sigui des de l’humor o una visió més seriosa, però tenir-ne. I sobretot empatia. per arribar a la gent unx ha de estar disposadx a ser properx, transparent i humanx.

Quin consell donaries a lxs jovxs creatives?

No desistir, no importa si no surt a la primera o si tampoc ho fa en els mil intents següents. Per mi és quelcom molt important, perquè està clar que hi ha molts moments difícils però no hauríem de deixar que res ni ningú ens robés el que duem dins.

01/01
Wear your values. Be part of the community.
DISCOVER MORE
Keep reading...
Subscribe to our newsletter and get a 10% discount.
Thank you! You are now part of ALL!
Oops! Something went wrong.
By signing up you agree to receive recurring automated marketing messages from ALL SKINWEAR.